Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δώρα, αγάπη και πατούσες!

Φίλες μου και πάλι σας χαιρετώ!

    Μετά από την απουσία μου, βάζω μπρος να ξαναγράφω πάλι στο σπιτάκι μου, να μοιράζομαι μαζί σας σκέψεις, δημιουργίες και λοιπά χαζολογήματα γιατί όπως έλεγε και ένας κύριος: "Αν δεν πούμε και καμιά βλακεία, πώς θα περάσει η ζωή;"

    Βέβαια, το τελευταίο διάστημα η ζωή μου δεν περιελάμβανε τίποτα ανούσιο, ίσα ίσα που έκανε την εμφάνισή της η μπέμπα μου και μου έδωσε να καταλάβω την αξία της ζωής.Την αγαπάω πολύ και νιώθω πως είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος της Γειτονιάς, του Ηρακλείου, της Κρήτης, της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Γης, του Σύμπαντος!!!!!

    Ένιωσα δε πάρα πολύ ωραία όταν έλαβα όλα αυτά τα δωράκια από εσάς και σας υπερευχαριστώ από καρδιάς!



    Δε σας κρύβω πως έσκιζα λαίμαργα κάθε φάκελο, σαν παιδάκι που ξετυλίγει το χριστουγεννιάτικο δώρο του!Αχ, σας ευχαριστώ πολύ όλες!

    Τέλος, θα κλείσω την ανάρτησή μου με μία επιθυμία όλης της μπλογκογειτονιάς, καθώς όλες μου λέγατε φιλάκια στα πατουσάκια της, σας παρουσιάζω λοιπόν αυτά τα παχυλά πατούσια, αυτά τα λουκουμοδάχτυλα, τα οποία έχουν αρχίσει σιγά σιγά να γαργαλιούνται κι εγώ το καταευχαριστιέμαι!!!!!!



    Πολλά φιλιά σε όλη τη γειτονιά!


24 σχόλια:

  1. Άχου τααααααα!!! Καλά, είναι για πολλά δαγκωματάκια αυτές οι πατουσίτσες!!!
    Κοριτσάκι μου γλυκό, όποτε ξεκλέβεις λίγο χρόνο από τη μικρή πριγκίπισσα και τις λοιπές υποχρεώσεις σου... θα ήταν τιμή μας να σε... διαβάζαμε!!!
    Μας έλειψες!!! (Φαίνεται και από τα δώρα, το πόσο αγαπητή είσαι!!!)
    Φιλάκια άπειρα!!!
    Α, και με 'γεια η νέα εμφάνιση του blog!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς την!!!! Καλή κι ευλογημένη χρονιά κι από δώ, Πινελίτσα!!!!
    Να χαρείτε τα δωράκια σας εσύ και η μπεμπούλα σου με τα γλυκά πατουσάκια !!!
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πινελιτσα να χαρεις τα δωρακια σου μα ποιο πολυ να χαρεις το μπεμπακι σου με τα ομορφα πατουσακια του!!!!!!!!!Τα μπουκαλακια λεω να τα βαλω σε κουτι απο παπουτσια με μπολικο χαρτι και ναιλον αυτο με τις φουσκες δεν ξερω πως το λενε!!!!!!!!!!!!Φιλακια και στις δυο σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαρώ εγώ στρουμπουλά πατουσάκια!!!!!!!! Να την χαίρεσαι κοριτσάκι μου!!!! Να χαρείτε και οι δυο τα δωράκια σας!!!!! Καλό Σαββατοκύριακο... Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τά δωράκια Πινελιά μου!!!Πολύ ζουμπουρλούδικα τά πατουσάκια τής μπεμπούλας σου!!!Νά τήν χαίρεσαι!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, Πινελιά μου! Να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου! Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Πηνελόπη μου!!!!!
    Να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου, να το χαιρόμαστε κι εμείς κάθε που βάζεις φωτογραφίες!!
    Πολλά φιλιά στα πατουσάκια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου με τα τρυφερά πατουσάκια!! Και αφού της δώσεις ένα μικρό γαργαλητό από μένα, εσύ πάρε ένα μεγάλο φιλί!
    Να τα χαρείς με όλη σου τη καρδιά τα δωράκια σου, Πηνελοπίτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά κι από μένα, με υγεία. Όσο για ευτυχία...φαντάζομαι θα περισσεύει κι από τα μπατζάκια σας. Να ζήσει λοιπόν η ζουζούνα σας η καλοθρεμμένη και να μου φιλήσεις τα ολόγλυκα λουκουμοδαχτυλάκια της. Φιλιά πολλά, Πινελιά μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμ να μην τα δαγκώσουμε και εμεις λίγο εστω και απο την φωτογραφία;;.χι.χι. αυτά ειναι σκετα λουκουμάκια... χι.χι. και φανταζουμε να γαργαλιέται και να χαμογελάει το ζουζουνάκι σας...και εσείς να λιώνετε .....εεεε αυτό είναι η μαμά .... εννοείτε οτι μόλις αρχίσει και ζεσταίνει ο καιρός θα το χαρούμε και απο κοντά... Πινελιώ μου... θα κανονίσουμε να κάνουμε μια μάζωξη.. χι.χι. πολύ όμορφα και τα δωράκια σου.. να τα χαρείς ..και στις δυό...φιλάκιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ooooohhh those adorable baby legs... :))))))
    Thank you for your sweet comments and welcome back to blogging, Pinelia mou!!!! :) Happy New Year!!!! Polla filakia!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρθαααααα και τι να δω! Δυο πατουσάκια για φάγωμα! γλυκό μου κορίτσι να ζήσει υγιές, ευτυχισμένο και τυχερό το κοριτσάκι σας και εσείς να την καμαρώνετε να μεγαλώνει! Φιλάκια πολλά, χάρηκα πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ωραία η νέα εμφάνιση του μπλοκ σου... να χαρείς τα δώρα...
    με την ευκαιρία ευχαριστώ και γω πολύ για το δικό σου δωράκι
    το αγάπησα
    τι γλυκά πατουσάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και μπόλικη ευτυχία και να την χαίρεσαι την μικρούλα σου!!! Πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη να είναι!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θεέ μου! Τίποτα ομορφότερο στον κόσμο! Να σου ζήσει ευτυχισμένο το μωρουδέλι σου! Καλώς σε βρήκα! Καλή σου μέρα! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή χρονιά κορίτσι μου, να είσαι καλά και να χαίρεσαι αυτό το μικρό, τρυφερό πλασματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου κουκλίτσα μου και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και αγάπη!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να την χαιρεσαι την μικρουλα σου! Μεγαλη ευτυχια και χαρα! ( εγω εχω τρεις...αντρες πια...:) Ευχαριστω πολυ που πέρασες απ το μπλογκ μου , και ετσι σε βρηκα εγω τωρα! Στελνω πολλα χαιρετισματα και πιστευω οτι θα τα ξαναπουμε συντωμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι χαρα ειναι τουτη τσουρεκοπατουσακια εν οψει να τα χαιρεσαι τα δωρακια σου φιλεναδα και χιλια φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να σου ζήσει η πριγκίπισσά σου Πινελιά μου, ναναι γερή και ευτυχισμένη και μαζί της και εσύ....φιλιά στα πατουσάκια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω ετοιμάσει κάτι να σου στείλω θα σ'ενημερώσω μόλις το στείλω να'χεις το νου σου. Φιλάκια στα τόσο γλυκά πατουσάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχολιάκι....