Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πράσινη ανάπτυξη!

Γεια σας καλά μου φιλαράκια!

Εύχομαι να σας βρίσκω καλά, σε άψογη φόρμα, γεμάτες έμπνευση και ιδέες!

Οι γιορτές ξεκίνησαν για τα καλά και όπως έχω δηλώσει πλέον το χειροποίητο δώρο δεν είναι μόνο ευχαρίστηση είναι και λίγο ανάγκη καθώς κάνουμε πια όλοι οικονομία!Και όταν λέμε όλοι, δυστυχώς εννοούμε όλοιιιιιι!

Έτσι λοιπόν για τα γενέθλια της μαμάς μου και τη γιορτή μιας φίλης της, αποφάσισα να εκμεταλευτώ (πάντα με την καλή έννοια)  δύο γλαστράκια από το γνωστό πολυκατάστημα, τα οποία από μόνα τους είχαν το μειονέκτημα ότι ήταν κάπως διάφανα και το χώμα φαινόταν άσχημα από μέσα!Ανακύκλωσα και στοιχεία από μπουμπουνιέρες από πρόσφατο γάμο μιας φίλης τα οποία μου χρησίμευαν πολύ!(Να μην το ξέρω να πάρω μερικές ακόμη????)
Οι πετρούλες και τα κογχυλάκια είχαν την τιμητική τους, λίγο υφασματάκι στα πλαϊνά της γλάστρας και.......
Για τη μαμά μου που της αρέσει το πορτοκαλί......



Για την κα Ερμιόνη που της αρέσει το λαχανί.....



Για ένα φίλο που δε γιορτάζει, αλλά μου έκανε ένα δώρο και ήθελα να του το ανταποδώσω ανακυκλώνοντας και την παλιά μου φλιτζάνα που της έσπασε το χερούλι......



Αράπη, αν το χαλάσεις μαύρος σκύλος που σ'  έφαγε!


Μετά από αυτή τη δωροεπιδρομή (όπως λέμε φοροεπιδρομή) δέχτηκα κι εγώ 
χτες να βραβειάκι από το Δελφινάκι από το http://delfinaki-sunset.blogspot.com/



και την ευχαριστώ πάαααρα πολύ!

και σήμερα τα βραχιολάκια που είχα κερδίσει στο διαγωνισμό της Βασιλικούλας από το http://basilikis-art.blogspot.gr/



και την ευχαριστώ επίσης πάρα πολύ!
Τα φοράω μάλιστα αυτή τη στιγμή που σας γράφω!!!
Έτσι επιβεβαιώνεται ο κανόνας πως όσο δίνεις.....τόσο σου δίνουν!!!!

Με την παραπάνω ρήση, δώστε και σώστε στην κυριολεξία κάποιες όμορφες τετράποδες υπάρξεις που είχαν την ατυχία να πέσουν σε λάθος χέρια......
Μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη την ανάρτηση για 4 όμορφα,γλυκούλικα και γουνάτα γατάκια στο blog της Marie  - Meraki εδώ: http://marie-meraki.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5.html

Σε κανένα δεν περισσεύουν χρήματα, το ξέρουμε και θα έχετε ακούσει όλες την κορυφαία φράση: "Τόσα παιδάκια πεινάνε  με τα ζώα ασχολείσαι;"
Θα απαντήσουμε λοιπόν, με πολλή αγάπη σε αυτούς ότι και ο Χριστός γεννήθηκε "εν φάτνη των αλόγων" και αυτό αγαπητές μου φίλες δεν είναι  καθόλου τυχαίο! Κάτι ήθελε να μας πει!! 

Σας αφήνω λοιπόν φιλαράκια μου καλά, δείχνοντάς σας μια φωτογραφία εμένα και του καλού μου από αυτές που είχαμε βγάλει για το γάμο μας που έγινε τον  Ιούνιο!


Εύχομαι να σας αρέσει και να τη βρείτε το ίδιο αγαπησιάρικη όπως κι εγώ!

Πολλά φιλιά με πολλή πολλή αγάπη!!!!

40 σχόλια:

  1. Ωραία τα δωράκια σου(και αυτά που χάρισες και αυτά που κέρδισες), πολύ όμορφη και ατμοσφαιρική η φωτογραφία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά ζήσετε ευτυχισμένοι Πινελιά μου!Πολύ όμορφη φωτό!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο αλλά καί γιά τά βραχιολάκια!!Τά γλαστράκια σου πανέμορφα!!Εχης πολύ ταλέντο κοριτσάκι!!Φιλιά στά όμορφα ζωάκια σου!!Καλό Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. viva ανακύκλωση λοιπον.....!!!
    και επίσης να σας πω να ζήσετε...να έχετε μια όμορφη ζωή!!
    φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, με τέτοιο επίλογο ξεχάσαμε τα αρχικά!!!!! Η φωτο είναι ότι ποιο τέλειο έχω δει απο φωτο γάμου. Όσο για τις χειροτεχνειες και τα δώρα μπράβο, μπράβο! Είμαι κι εγώ πολυ υπέρ του χειροποιητου δώρου. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά πολύ αγαπησιάρικη φωτογραφία! Πάντα καλά κι αγαπημένοι να είσαστε!! Αλλά και τα δωράκια ξεχειλίζουν από αγάπη!! Τι πιο όμορφο από κάτι χειροποίητο; Που έχεις ασχοληθεί μαζί του κι έχει κομμάτι του εαυτού σου;;
    Συγχαρητήρια και για το βραβείο αλλά και τα βραχιολάκια!!
    Καλό βράδυ να έχεις και καλό σ/κο!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη φωτογραφία!!
    Να είστε αγαπημένοι..Με γειά τα βραχιολάκια και το βραβειάκι..
    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πινελάκι, έχεις ταλέντο !!! Πολύ πετυχημένη μεταποίηση στα γλαστράκια ΚΑΙ στην κούπα (μου φαίνεται πως θα σπάσω κι εγώ κατά λάθος μία, χα) ! Και Πολύ καλοφτιαγμένα τα υφασμάτινα ανθάκια ! Θέλω να φτιάξω κι εγώ ένα τέτοιο ανθάκι σε καρφίτσα για τη μανούλα (καλά γνωστός μαμάκιας εγώ), αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Ένιγουέι ... Η φωτό του γάμου πολύ αρτιστίκ !!! Στην αρχή νόμιζα ότι την κατέβασες από το ιντερνέτι !!! Να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι for ever and ever !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο μ'αρέσουν οι αναρτήσεις σου Πινελιά μου!!! Κάτι οι πολύ όμορφες δημιουργίες σου, κάτι τα λόγια σου που βγάζουν τόση ευγένεια ψυχής και κάτι παραπάνω... Μπράβο σου! Όσο για τη φωτογραφία από το γάμο σας τι να πω... εξαιρετική!!!!! Αγαπησιάρικη και ταυτόχρονα κεφάτη και καλαίσθητη! Να'στε πάντα ευτυχισμένοι γλυκιά μου φίλη! Πολλά φιλιά, καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ζήσετε ευτυχισμένοι! Στα αλήθεια είναι αγαπησιάρικη η φωτογραφία. Υπέροχα τα δωράκια σου!
    Πανέμορφη η καρδούλα, αλλά και τα βραχιολάκια της Βασιλικής. Όσο για τα ζωάκια θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ'αρέσουν τα χειροποίητα δωράκια!Και τα δικά σου είναι τέλεια!Όμορφα χρώματα!Συγχαρητήρια και για τα δωράκια σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωραία τα δωράκια που έκανες..
    με γεια τα όμορφα βραχιολάκια της συμπατριωτούδας μου και συγχαρητήρια για την νίκη
    πολύ γλυκιά σκέψη η τελευταία φωτογραφία
    να ζήσετε ευτυχισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόλύ καλλιτεχνική φωτογραφιά και ρομαντική ,να ζήσετε ετυχισμένοι και υγιείς,να χαιρεσαι και τα δωρακια σου και τα βραβειάκια σου,φιλάκια καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pinelia μου ζητω την βοηθεια σου για να μεταφέρω την καρδούλα ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ στο μπλόκ μου !!!
    Τρυφερή η ανάρτησή σου γιατί εισπράξαμε την αγάπη σου για την μαμά και τα αγάπητά σου πρόσωπα! Πολύ καλή η μεταμόρφωση...Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα!Το ότι θα έδινα και συμβουλές για το blog δεν το περίμενα!Όσον αφορά για το κείμενο της ανάρτησης, έκανα απλώς αντιγραφή - επικόλληση.Όσο για το πλάι που την έχω, κάνεις τα παρακάτω!
    Καταρχήν εκεί που βρήκες την κινούμενη καρδιά, πατάς πάνω της και την ανοίγεις σε νέα καρτέλα. Το κρατάς αυτο και πας μετά στο blog σου.Σχεδίαση-->Διάταξη-->Προσθήκη gadjet εκεί που θέλεις-->Φωτογραφία-->Εκεί που λέει Εικόνα - Από τον ιστό. Επικολλήστε παρακάτω μια διεύθυνση URL εικόνας, πας στην καρτέλα με την καρδιά, δεξί κλικ, ιδιότητες,αντιγραφή η διεύθυνση URL (προσόχή , όλη όχι μόνο το μέρος που είναι εμφανές)Επικόλληση στην καρτέλα του gadjet φωτογραφία-Αποθήκευση καιιιιιιι ιδού η καρδούλα!!!!Γράψε αν τα κατάφερες να περα\άσω να την καμαρώσω!!!!!!!Φιλάκια και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pinelia μου, να ζήσετε όλη σας τη ζωή, σαν αυτή την υπέροχη στιγμή που αποθανάτισε ο φακός!Υπέροχη φωτογραφία!όσο για τα χειροποίητα δωράκια, μπράβο σου!Άλλη αξία έχει το χειροποίητο δώρο, σημαίνει "σε σκέφθηκα και ασχολήθηκα με τα χέρια μου, για να σε ευχαριστήσω".Πάντα ομορφιές, κοπέλα μου!
    Για τα ζωάκια έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς όμως οι ρυθμοί της ζωής μου, προς το παρόν, δε μου επιτρέπουν να αποκτήσω ένα.Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ομορφη ανάρτηση! Γεμάτη καλαίσθητες δημιουργίες, ωραία δωράκια και μια ρομαντική αξέχαστη στιγμή της κοινής σας ζωής ! Να ζήσετε, κορίτσι! Πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!
    Πολλά φιλιά μαζί με τις ευχές μου για ένα γλυκό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 彡♡` Olá, amiga!

    Arranjos muito lindas, cores harmoniosas e alegres!

    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil ♡彡.
    ¸.•°`♥✿⊱╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ωραία τα δωράκια που έφτιαξες! Η φωτογραφία πολύ ξεχωριστή, να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!
    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο για τις δημιουργίες σου!!! Τέλειο και το δωράκι που κέρδισες από τη Βασιλικούλα! Ρομαντική πολύ η φωτογραφία σας!! Υγεία και κάθε ευτυχία εύχομαι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Πινελιά μου με τα ωραία σου!
    Την πράσινη ανάπτυξη και την οικολογική συνείδηση.
    Όμορφα και καλοφτιαγμένα όλα!

    Με τις υγείες το βραβείο και στα επόμενα με το καλό!
    Για τη φωτογραφία σας τι να πω; Ο φωτογράφος και τα μοντέλα ήταν στα κέφια τους!

    Να ζήσετε κουκλιά μου!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ όμορφα όλα τα γλαστράκια! Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου και τα δωράκια σου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελεια η πρασινη αναπτυξη.Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα Pinelia και καλή εβδομάδα! Καλώς σε βρήκα στο πανέμορφο blog σου με τις υπέροχες δημιουργίες σου! Συγχαρητήρια για το βραβείο, τα όμορφα δώρα σου και εύχομαι να'χεις πάντα επιτυχίες! Η φωτογραφία σας είναι φανταστική.... σας εύχομαι κάθε ευτυχία και ότι καλύτερο στην νέα σας ζωή! Φιλιά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαριτωμενα..ειναι πολυ ομορφο να βαζεις δικα σου πραγματα..το κανεις δικο σου..μου αρεσε πολυ..ομορφη βδομαδα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολλές ευχές σε όλους . Υπέροχες οι γλαστρούλες που ετόιμασες. Δεν πετάμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. What a lovely post!!!! I love the way you upcycle things and turn them into beautiful gifts! YAY, Handmade Forever!!! :) Great job, Pinelia! And I adore your sweet black furry helper! :)
    Your wedding photo is WONDERFUL!!!
    Polla filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. LIEBSTER AWARD
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/09/liebster-award-your-blog-is-delicious.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. Κρίμα δεν το πρόσεξα οτι το εχεις ηδη
    Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαίρομαι που σου αρέσαν αυτά που φτιάχνω και οι δημιουργίες σου υπέροχες είναι.. ευχαριστώ πολύ που με ενημέρωσες.. Δεν ήξερα κάν ότι η λεκτική επαλήθευση ήταν ενεργοποιημένη.. πάντος νομίζω πως τώρα την απενεργοποίησα.. Είναι το πρώτο μου μπλογ, λίγες μέρες το έχω και ακόμα το ψάχνω..
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ όμορφα τα γλαστράκια σου! Τα δωράκια σου απο τη Βασιλική καλοφόρετα να είναι και σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή! Η φωτογραφία είναι τέλεια! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πανέμορφα τα γλαστράκια σου όπως και τα δωράκια σου Πινελιά μου!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλώς σε βρήκα και εγώ με την σειρά μου!Πανέμορφες οι δημιουργίες σου!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πανεμορφα τα γλαστράκια!!και η προηγούμενη ανάρτηση!!!τι ομορφα πράγματα Pinelia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ όμορφες οι γλαστρούλες, μου άρεσε πολύ η "ανακύκλωση" υλικών! Μπράβο για το βραβείο και το δωράκι και ευχαριστούμε για την ενημέρωση γι'αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα.
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ όμορφα τα γλαστράκια σου!!Κάθε ευτυχία σας εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολύ όμορφα τα γλαστράκια σου!
    καλό φθινόπωρο να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ευχαριστώ θερμά όλες σας για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας και εύχομαι και σε σας ευτυχία και ό,τι καλύτερο!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολύ όμορφη όλη η ανάρτηση σου! Τέλεια τα γλαστράκια-είμαι σίγουρη ότι θα αγαπηθούν πολύ! Συγχαρητήρια και για το βραβειάκι σου! Χαίρομαι που έφθασαν τα βραχιολάκια και που σου άρεσαν-καλοφόρετα!! Και η τελευταία φωτογραφία είναι φανταστική-πολύ ρομαντική! Να έχεις μία όμορφη μέρα! Πολλά φιλούθκια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα σχολιάκι....